Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Fotokurs

Ta vare på øyeblikket!

Lær hvordan med fotograf Kai-Wilhelm Nessler!
En spennende og lærerik helg på UTSIKTEN 25 – 27 feb.Vi skal lære litt forskjellige teknikker som brukes til fotografering. Dette vil gjøre det mulig å ta bilder en normalt ikke ville få til.Når en skal gripe øyeblikket kan det av og til ta litt mer tid å fotografere enn selve øyeblikket, men samtidig er det viktig å få med alt det øyeblikket ser.Kameraet har gjerne en del begrensninger som gjør at vi ikke får med oss alt det vi ser, men det kan vi gjøre noe med. Vi skal i denne helga se på teknikker som
·         sammensetting av bilder for å få f.eks. Panoramabilder,
·         sammensetting av bilder for å utvide eksponeringsområdet (HDR)
·         sammensetting av bilder for å utvide dydbdeskarphet.
I tillegg skal vi fotografere; -bli mer bevisste på å SE, hvorfor tar en dette bildet..
Vi begynner på fredag med å gå igjennom teknikkene vi skal jobbe med på lørdag. Vi fotograferer litt inne for å bli kjent med teknikkene. I tillegg vil jeg vise bilder til inspirasjon.Lørdag starter vi tidlig og reiser til et sted ute i naturen. Været vil være med på å bestemme sted. Vi har mange alternativer i området. F.eks Knaben gruver, Kvinesdal og sidedalene, Lista osv.Lørdag ettermiddag/kveld jobber vi med bildene vi tok på dagen, Her skal vi se på fremkalling med RAW konvertere og bruke verktøy til de teknikker vi har tenkt når vi tok bildene; – det å være bevisst øyeblikket.På lørdag kveld ser vi på resultatene og hva som er bra og hva en ikke har lykkes med. Dette tar vi med oss på søndag hvor vi finpusser teknikkene.For å bruke disse teknikkene må en ha digitalkamera som kan brukes manuelt.UTSIKTEN er utstyrt med gode fasiliteter for visning av bilder på storskjerm og mindre skjermer.I tillegg til det faglige blir det god mat og helt sikkert gode opplevelser sammen med andre fotointeresserte mennesker. Kurset passer best for dem som gjerne vil litt videre med fotografering.

Kai – Wilhelm Nessler

Fotograf Kai-Wilhelm Nessler har jobbet med fotografi hele livet. Han liker seg aller best i naturen og bruker naturen som sin palett. Han er tilsluttet Norske Naturfotografer/NN og bildebyrået Samfoto og bildene brukes i bøker, magasiner og interiør. Nessler har deltatt på Sørlandsutstillingen, og er representert ved flere gallerier. Han er innkjøpt av offentlige og private institusjoner, og er rett som det er å se med utstillinger. Fotografen har holdt flere kurs de siste årene. For mer informasjon se
www.nessler.no eller kainessler.wordpress.com

 

Pris fotokurs; 1500,-

 

Overnatting og servering for hele helgen på Utsikten Hotell er kr 2900,- !!! Inkluderer;

– 2 overnattinger i enkeltrom inkl. frokost

– dagens 2-retters middag fredag

– lunsj & 3-retters middag lørdag

– og den berømte søndagsbuffén!

 

Unn deg en spennende start på det nye året!

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn