Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

FREDAGSJAZZ med Kristin Valle Printz Band

Fredag 11. februar kl. 21:00 blir det Fredagsjazz på Utsikten Kunstsenter.

Kristin Valle Printz ble for en tid siden forespurt om en jazzkonsert på Utsikten Kunstsenter som en del av serien med Fredagsjazz-konserter. Sammen med de utvalgte musikerne som hun fikk med seg på dette oppdaget, har hun nå etablert et eget band som allerede har fått flere oppdrag. Bandet består av:

Kristin Valle Printz – vokal
Kjell Gierstae – tangenter
Kjell Martin Sirnes – perkusjon
Thomas Bang – kontrabass

Repertoaret består av utvalgte standardlåter, ispedd låter av eksempelvis Paul Simon og Stevie Wonder. De har satset på låter som har fulgt dem i større eller mindre grad opp igjennom årene, og gjort sine egne tolkninger av disse.

Det nyetablerte bandet melder at “Vi har ikke vært i nærheten av å ha store kontroverser på øvelsene, ettersom vi ser ut til å være godt samstemte i musikksmak, og håper vår glede over å spille sammen kan smitte over på våre tilhørere.”

Lenke til PDF-fil

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn