Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Utsikten Kunstkanal

Kvindølen Daniel Henriksbø er produsent og ansvarlig for den daglige driften i produksjonsselskapet Vidvinkel Film. Selskapet har baser i Oslo og i Kvinesdal. Siden 2008 har de laget seks kortfilmer på under to år.
Alle deres første seks kortfilmer har blitt antatt av NFI, og alle har spilt på nasjonale og/eller internasjonale filmfestivaler. Deres hittil største suksess, Amor, vant prisen for beste kortfilm ved Ghent internasjonale filmfestival i oktober 2009. Den ble også nominert til prisen for beste kortfilm ved European Film Awards i desember 2010.

Vi har gleden av å presentere fire av kortfilmene, og disse vil gå på Kunstkanalen hver halve time i perioden 10. februar til 10. mars.

Gjenmøte – Ved et bord i en park møtes to personer, som en gang elsket hverandre. Med Kåre Conradi og Lisa Werlinder. (8 min.).

Eksperiment – To tidligere studiekamerater møtes over en øl, noe som setter den ene sitt liv i et nytt lys. Med Trond Fausa Aurvåg, Hallvard Holmen og Kjærsti Odden Skjeldal. (8 min.)

Hemmeligheten – En jente sitter alene i en sofa. Telefonen ringer. Verden faller sammen. Med Annie Dahr Nygaard. (4 min.)

Sækzi – Noen ganger gråter hun foran speilet… Med Marie Bonde Ramberg og Mattis Herman Nyquist. (4 min.)

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn