Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Kvinesdal musikkorps 22. mai på Utsikten utendørs Amfi

Musikkorps på formtopp møtes til samspill i Utsikten Amfi 

Når Kvinesdal Musikkorps og Flekkefjord Musikkorps møtes i Utsikten Amfi førstkommende søndag er det ikke til lokalduell, men til samspill mellom to kops i toppform! Normalt er det 17. mai som er sesongens formtopp, men dette året blir det ”bonustrack” med begge korpsene i vakre utsikten Amfi!

Kvinesdal Musikkorps og Flekkefjord Musikkorps har forlengst funnet tonen, og har forberedt et spennende program. For de som vanligvis kun hører korpsmusikk på nasjonaldagen, vil denne ettermiddagen kunne by på noen overraskelser. Den musikalske reisen vil inkludere populærmusikk, og til og med ta turen innom Tv serien Mac Gyver!

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn