Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

“Kinesthesia in Kvinesdal” av Anne Katrine Senstad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Kinesthesia in Kvinesdal” av Anne Katrine Senstad.

Vises i multisalen hver søndag fra 13 00 til 17 00.

Anne Katrine Senstad er utdannet fotograf fra Parsons School of Design i New York. Hun er født i Oslo, vokst opp i Sydney, Singapore og Oslo. Hun jobber i dag hovedsakelig med minimalisme, stedsspesifikk og tidsspesifikk kunst som lysinstallasjoner, video, abstrakt foto og landart som handler om rom, tid og sted.
Hennes arbeider er både enkle og kompliserte, de favner om alt fra det klassiske portrettet til abstrakte bilder av lys og farger.
I noen arbeider inkluderer hun også lyd. Hun mener farger og lys er et fundamentalt element for å definere menneskelige erfaringer. Fargene påvirker oss psykisk, fysisk og sosialt samt former vår identitet. Over hele verden har befolkningen et forhold til farger. Men, hva fargene representerer av symbolverdi, er forskjellig for mennesker verden over. Farger er en del av vår kommunikasjon, de har sitt eget språk og setter spor etter seg både i kunsten, i vitenskapen, psykologien
og i filosofien.

Videoserien “Kinesthesia in Kvinesdal” tar for seg nettopp de perseptuelle og sensoriske erfaringer man opplever gjennom farger, lys og lyd

Magasinet KUNST har intervjuet kunstneren Anne Katrine Senstad.
For å lese artikkelen, trykk på lenken under:
Anne Senstads presentasjon i magasinet KUNST (2011)

Se mer info på kunstnerens hjemmeside eller kunstnerens blogg.

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn