Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Ord om Kunst på Førlands Museum, fremført av Terje-André Kvinlaug

Ord om kunst, av Marcelius Førland, fremført av Terje-André Kvinlaug.

kvinlaugforedragTre søndager i sommer, 21. juli, 28. juli og 4. august kl. 15 00, ønsker Utsikten Kunstsenter å dele en unik opplevelse med sommerpublikumet.
Skuespillertalentet Terje- André Kvinlaug trer inn i Marcelius Førlands skikkelse og fremfører utvalgte avsnitt fra et foredrag skrevet av Førland. Fri entré.

Det var i anledning Kåre Willochs besøk i Kvinesdal dette året at Terje-Andre Kvinlaug fra Kvinesdal fikk i oppdrag å fremføre et foredrag av Marcelius Førland. Det var et sjeldent innblikk i Kvinesdalskunstnerens tanker og meninger som gjestene fikk oppleve denne dagen. Det gjorde inntrykk når Terje- André i Førlands skikkelse ønsket velkommen til sitt kunstnerhjem og presenterte «sine» tanker om kunstens betydning i samfunnet.
Framføringen er basert på et lengre foredrag skrevet av Marcelius Førland som ble oppdaget i forbindelse med renoveringen av Førlands Museum.

Førlands Museum holder ellers åpent hver dag tirsdag til søndag (mandager stengt) denne sommeren i tidsrommet 13 00 – 17 00. Det vil da være guidet omvisning. Fri entré.

 

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn