Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Bjørn Wikøren

Kulturmeny_wikorenBjørn Wikøren bor i Sandnes men kommer fra Kvinlog i Kvinesdal.  Siden han var ganske liten, har han hatt et spesielt forhold til countrymusikk. Begge foreldrene bodde i USA på 1960-tallet og hadde med seg denne musikken hjem. Som 9-åring fikk han sin første akustiske gitar. Men det var først da han hadde lagt tenårene bak seg, at musikkinteressen kom inn på et mer seriøst spor. I 1997 ble han med i bandet ”Route 42” hvor han sang og spilte i 3 år. Etter at Bjørn flyttet til Sandnes, der han fortsatt bor, fortsatte han å turnere , delvis alene på trubadur- og pubscener, og delvis med eget band. Da bedre kjent som “Cowboy uten hatt”. Med sin fantastiske stemme leverer han utrolig sterke tekster som treffer noe langt der inne i hjerterota.

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn