Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Dan Kristoffersen

_023Dan Kristoffersen er en kritikkerrost artist, bemerket for sin sterke stemme. Musikken til Dan beskrives gjerne som folkrock. Dan er oppvokst i Kvinesdal, men har base i Oslo. Han ble nærmest oppdaget av Lillebjørn Nilsen, som også bidro på debutalbumet hans.   Debut-albumet «It`s Cold Tonight» høstet mye ros hos anmelderne da den kom ut i 2009. Den fikk terningkast fem i Fedrelandsvennen og  Vårt Land plasserte det på 2. plass over årets norske plater, foran storheter som A-ha og BigBang.

Muskknyheter.no beskrev debutalbumet på følgende måte: «Norsk melankoli av ypperste merke. Det hender en sjelden gang, at nærmest ut i fra intet, kommer det en artist og en plate som overgår stor sett alt det man på forhånd kunne ha lov til å håpe på. Debutplaten til 26 år gamle Dan Kristofferson fra Kvinesdal, It’s Cold Tonight, er en slik plate. Det tar rett og slett ikke mange sekundene inn i åpningssporet These Times før man skjønner at dette er noe for seg selv. Dempet og vakkert i begynnelsen, for så å ende opp i fullstendig ekstase videre utover, og der spesielt hammondorgelet gir låten det siste perfekte touch for å nå evig gledesrus av åpningen. At Dan Kristoffersons stemme i tillegg høres ut som en herlig krysning av Johnny Cash, Thomas Dybdahl, Elvis Presley og Paal Flaata gir ikke bare These Times, men også hele It’s Cold Tonight den rette, melankolske nerven, som mange andre artister og band tidvis sliter med å finne.»

Dan Kristoffersen går i studio om ikke så lenge for å spille inn sin neste plate, men først kommer han til UTSIKTEN live. Med et komplett band med de beste musikerne vi har å by på, vil publikum få en sjelden mulighet til å oppleve Dan sin musikk i et fullsatt lydbilde. Det blir denne kvelden et gjensyn med låter fra debutalbumet, samt en smakebit på det som kommer. Det blir premiere på sangen «Velkommen»

Vi ønsker både Dan og publikum velkommen. Vi gleder oss til å presentere Dan Kristoffersen med band, på UTSIKTEN live fredag 30 august.

 

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn