Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Irene Sandtorv

Kulturmeny_irene_sandtorvIrene G. Sandtorv har hele livet drevet med sang og musikk. Med en klangfull stemme har hun gjennom mange år vist at hun håndterer flere ulike sjangere. Hun har blitt brukt som solist til både band, storband og korps. Har også opptrådt i mange revyer både i Flekkefjord og Kvinesdal. Hun spiller og synger mye sammen med John Kåre ”Cutta” Gullestad, som også hadde bandet ”Crush” for noen år siden. Irene har vært både solist og korist i flere sammenhenger, både inn- og utland og hatt flere innspillinger. Hun sang blant annet sammen med musikeren Pete Haneferd. De spilte inn sangen ”Infant World” som både markerte seg på Sørlandstoppen og Norsktoppen. Hun har i tillegg de siste årene vært dirigent for koret ”Shimmer” som på kort tid har gjort seg bemerket og samarbeidet med flere nasjonale artister.

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn