Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Irmelin Stakkeland

Kulturmeny_irmelin_stakkelandIrmelinn Stakkeland, f.02.07.1987, er vokalist og pianist fra Kvinesdal. Med klassisk utspring har hun utdannet seg innenfor rytmisk musikk med vokal som hovedinstrument. Nå studerer hun piano privat for å videreutvikle tekniske ferdigheter, og hennes lærer og mentor er jazzmusikeren og komponisten Egil Kapstad. Lydbildene utvikles stadig ettersom pianoet begynner å ta mer plass innenfor musikken hennes. Sjangeren hun opererer innenfor kaller hun symfonisk pop, men estetisk sett er også jazz og blues synlig i repertoaret. Med en rik stemme, melankolske tekster og forløsende refrenger har Irmelinn en tendens til å bevege og kapre publikum.

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn