Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Kunstinstallasjonen “Jewels of Kvinesdal”

Den anerkjente lystkunstneren Raphaele Shirley fra Brooklyn i New York laget en multimediainstallasjon på Utsikten Kunstsenter kalt “Jewels of Kvinesdal”. Installasjonen var inspirert av det lokale landskapet og de sterke relasjonene mellom Kvinesdal og Amerika. En kraftig lysstråle gikk fra taket på Utsikten Hotell og ned på en miniatyrlandsby i Amfiet hvor landskapet forandret seg etter vær og årstid og tilskuerens eget perspektiv. Installasjonen sto i et halvt år vinteren 2009/2010. Presseomtaler fra kunstverket finner du under. Klikk på bildene for å forstørre dem.

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn