Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Neste utstilling: A View From The Cloud

Fra Paris til New York og fra Hong Kong til Helsinki, det innovative kunstprogrammet A View From The Cloud ankommer Kvinesdal i November!

A View From The Cloud er en verdensreisende utstilling for kunst og kreativ teknologi som skal engasjere mennesker på tvers av sektorer, kulturer og generasjoner i FN’s Bærekraftige Utviklingsmål

I samarbeid med kurator Nina Colosi fra Streaming Museum i New York vil vi kunne presentere prosjekter fra to ledende kunstnere som har bidratt i miljødebatten på hvert sitt felt.

image002

Dr Leah Barclay er en prisbelønt australsk lydkunstner, komponist og forsker som jobber i skjæringspunktet mellom kunst, vitenskap og teknologi. Barclay komponerer komplekse lydmiljøer, omsluttende live opptredener og interaktive installasjoner med skiftende klima og sårbare økosystemer som et sentralt tema. Hun har fått stor internasjonal anerkjennelse av organiasasjoner som UNESCO, Ear to the Earth, Al Gores Climate Reality og IUCN. For mer informasjon, besøk hennes nettside her

christoph1 

Christoph Ferstad er produsent og regissør av den tidsaktuelle dokumentaren PLANETARY (trailer nedenfor). Ferstad har tidligere jobbet med den anerkjente  produsenten Gary Kurtz (Star Wars, Strikes Empire Back, The Dark Crystal) og som medprodusent på to sci-fi / fantasy-prosjekter. I dag er han prosjektleder i Planetary Collective, en organisasjon han var med å grunnlegge i 2010.

 

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn