Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Kulturmeny

– Utøvere, underholdning og aktiviteter for enhver smak

Kulturmeny

UTSIKTEN i Kvinesdal har i alle år vært et velkjent landemerke for reisende mellom Kristiansand og Stavanger. På UTSIKTEN i dag, kan man oppleve et moderne hotell, en vakker golfpark og et innovativt kunstsenter. Felles for alle tre enheter er den spektakulære utsikten over fjorden.

UTSIKTEN har lenge hatt fokus på kortreist mat. Nå er det kortreiste kulturopplevelser vi byr på.

Med kortreist kultur på programmet velger en ikke bare mellom pop eller klassisk, underholdning eller aktiviteter. En velger verdier. Verdien av det ekte og nære. Verdien av å hente ut kvaliteter i de menneskene som har røttene sine akkurat her.

Hva med en liten symfonisk pop pause?
Eller elgitar improvisasjon i fri flyt på toppen av et fjell, med kaffe og kanelboller til?

Ønsker man en snartur inn i den virtuelle verden for å ta en omkamp på dagens beslutninger kan det også ordnes, men med litt fare for virtuelle blåmerker. Det er mulig å lytte til musikken fra Kvinesdals komponister i andre verdensdeler også, men hvorfor ikke legge øret til her?

UTSIKTEN er ikke lenger bare et stoppested langs veien, det har blitt en destinasjon, både for kurs og konferansemarkedet, for golfentusiaster og for kunst og kulturinteresserte.

Med en natur som kan bergta de fleste, er scenen nå satt for å ta neste steg ut og presentere noen av regionens kulturpersonligheter.

En oversikt over hva Kulturmenyen har å by på finner du ved å gå inn på

www.kulturmeny.no

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn