Utsikten Kunstsenter

Følg oss på Facebook YouTube RSS

Kalender

Kontaktinfo

UTSIKTEN Kunstsenter er et regionalt kunstsenter for kunst og teknologi på Sørlandet beliggende i Kvinesdal, kun 20 minutter fra Lyngdal og Flekkefjord.

Kunstsenteret arrangerer jevnlig kunstutstillinger, konserter og workshops.

UTSIKTEN
er et konsept som består av UTSIKTEN Kunstsenter, UTSIKTEN Hotell og UTSIKTEN Golfpark.

Panoramafilm

Opplev en unik panoramafilm fra regionen

På Utsikten Kunstsenter kan du bli med på en idyllisk ”reise” gjennom tre kommuner: Kvinesdal, Flekkefjord og Sirdal. En panoramafilm viser praktfull natur, bedrifter, severdigheter og folkeliv fra disse tre kommunene. Filmen vises i tredje etage. Fri entré.

Bakgrunn

Det er kommunene Kvinesdal, Flekkefjord og Sirdal som har gått sammen om å produsere denne panoramafilmen. Økonomitilskudd kom også fra Vest-Agder Fylkeskommune og tretten lokale bedrifter. Reklamebyrået IDÉ var ansvarlig for produksjonen. Reklamebyrået IDÉ har utviklet en unik teknologi hvor innspillingen fra tre digitale kamera blir presentert sømløst på storskjerm. Sørlandets Kompetansefond har bidratt med midler slik at nødvendig kompetanse kunne hentes fra utlandet og videreutvikles. På nettsidene til Skopos kan interesserte se korte videoklipp med 180 grader filmer. Se http://www.scopos.no/

Del denne siden:
Sidene er levert av AESTON® | Logg inn